Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Beykoz'da Yangın : Beykoz'da yangın çıktı - Eski kundura fabrikası nerede? - Birçok dizi ve reklam filmine de ev sahipliği yapan fabrikada çıkan yangının dumanları birçok ilçeden görüldü.

Beykoz'da Yangın : Beykoz'da yangın çıktı - Eski kundura fabrikası nerede? - Birçok dizi ve reklam filmine de ev sahipliği yapan fabrikada çıkan yangının dumanları birçok ilçeden görüldü.. İstanbul beykoz alibahadır mahallesi riva yolu üzerinde. Tokatköy mahallesi sultanaziz caddesi'nde cemal nalcı'ya ait iki katlı ahşap binada, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Beykoz'da 3 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın, çevrede oturan vatandaşlara korku dolu dakikalar yaşattı. Beykoz'da film platosu olarak kullanılan eski bir kundura fabrikasında çıkan yangına, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Beykoz'da eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı.

Birçok dizi ve reklam filmine de ev sahipliği yapan fabrikada çıkan yangının dumanları birçok ilçeden görüldü. Anadolu kavağı girişinde bulunan askeri bölgedeki ormanlık alanda yangın çıktı. Beykoz'da 3 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın, çevrede oturan vatandaşlara korku dolu dakikalar yaşattı. İş yerinde hasara yol açan yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi.

Beykoz'da orman yangını çıktı, itfaiye kontrol altına aldı
Beykoz'da orman yangını çıktı, itfaiye kontrol altına aldı from static.birgun.net
Ekiplerin söndürme çalışmaları devam ederken, yükselen dumanlar birçok ilçeden. Beykoz'da eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı. Beykozda yangın haberleri bu sayfada. Beykoz'da 65 yaş üstü hareketliliği. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Beykoz anadolu hisarı'nda ormanlık alanda saat 16:30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın söndürme helikopteri çalışmalara havadan katıldı. Beykoz'da cuma namazı kılınacak yerler belirlendi. İstanbul beykoz'da bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı.

Beykoz'da 65 yaş üstü hareketliliği.

Beykozda yangın ile ilgili 20 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir. Beykoz'da cuma namazı kılınacak yerler belirlendi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekiplerimizin çalışmaları sonucu yangın söndürüldü. Beykoz kaymakamından seyahat izin belgesi için uyarı. Anadolu kavağı girişinde bulunan askeri bölgedeki ormanlık alanda yangın çıktı. Beykoz tokatköy'deki çamlık alanda öğle saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Beykoz'da yangın alarmı i̇stanbul beykoz'da bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı. Fabrikanın film platosu olarak kullandığı öğrenildi. Beykoz anadolu hisarı'nda ormanlık alanda saat 16:30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın söndürme helikopteri çalışmalara havadan katıldı. Yangın, ekiplerin yaklaşık 2 saat süren. İstanbul beykoz'da bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı. Beykoz'da bir binanın çatısı alev alev yandı. Son dakika habere göre, bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle tadilat amacıyla. En son beykozda yangın haber ve önemli beykozda yangın gelişmeleri. Beykoz'da bir binanın çatısı alev alev yandı. Beykoz'da film platosu olarak kullanılan eski bir kundura fabrikasında çıkan yangına, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. İstanbul beykoz'da bir restoranda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Beykoz'da ormanlık alanda yangın
Beykoz'da ormanlık alanda yangın from www.oncevatan.com.tr
Beykoz'da bir binanın çatısı alev alev yandı. Çubuklu mahallesi boğaziçi caddesi üzerindeki 7 katlı iş merkezinin bodrum katında bulunan kazan dairesinde. Alınan bilgiye göre, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle tadilat amacıyla. Kundura fabrikasındaki yangın nedeniyle çıkan dumanlar boğaz'ın her noktasından görüldü. Beykoz'da tarihi kundura fabrikasında yangın çıktı. Yenimahalle kumru sokak içerisinde bulunan 3 katlı bir binanın çatı katında saat. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekiplerimizin çalışmaları sonucu yangın söndürüldü. Belediye başkanı yücel çelikbilek, beykoz'da film platosu olarak kullanılan eski kundura fabrikasında çıkan yangının kontrol altına alındığını bildirdi.

İstanbul beykoz yalıköy'de, eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı.

İstanbul beykoz'da bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı. Son dakika habere göre, bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Tokatköy mahallesi sultanaziz caddesi'nde cemal nalcı'ya ait iki katlı ahşap binada, henüz bilinmeyen bir. İş yerinde hasara yol açan yangının çıkış nedeni araştırılıyor. İstanbul'un beykoz ilçesinde anadolu kavağı yolu üzerinde yer alan yuşa tepesinde çıkan yangın kısa sürede itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Beykoz'da anadolu hisarı'nda ormanlık alanda yangın çıktı. Beykoz'da cuma namazı kılınacak yerler belirlendi. Fabrikanın film platosu olarak kullandığı öğrenildi. Beykoz'da 65 yaş üstü hareketliliği. Yenimahalle kumru sokak içerisinde bulunan 3 katlı bir binanın çatı katında saat. İstanbul i̇tfaiyesi daire başkanı ali. Beykoz riva yolu üzerindeki bizim çiftlik mesire alanı içinde bulunan et lokantasının bacasında biriken yağın beykoz riva yolu üzerinde bulunan 2 katlı et mangal restoranın çatısında yangın çıktı. Beykoz kaymakamından seyahat izin belgesi için uyarı.

Beykoz anadolu hisarı'nda ormanlık alanda saat 16:30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın söndürme helikopteri çalışmalara havadan katıldı. Beykoz'da bir iş merkezinin kazan dairesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. İstanbul beykoz'da bir restoranda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Tokatköy mahallesi sultanaziz caddesi'nde cemal nalcı'ya ait iki katlı ahşap binada, henüz bilinmeyen bir. Anadolu kavağı girişinde bulunan askeri bölgedeki ormanlık alanda yangın çıktı.

Beykoz'da Yangın - Haber
Beykoz'da Yangın - Haber from foto.haberler.com
İstanbul beykoz'a bağlı yalıköy'deki eski kundura fabrikası alev alev yandı. İstanbul beykoz'da bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı. Beykoz'da 3 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın, çevrede oturan vatandaşlara korku dolu dakikalar yaşattı. Ekiplerin söndürme çalışmaları devam ederken, yükselen dumanlar birçok ilçeden. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Beykoz'da cuma namazı kılınacak yerler belirlendi. Beykoz kaymakamından seyahat izin belgesi için uyarı. Beykoz'da anadolu hisarı'nda ormanlık alanda yangın çıktı.

Yenimahalle kumru sokak içerisinde bulunan 3 katlı bir binanın çatı katında saat.

Beykoz'da bir binanın çatısı alev alev yandı. Beykoz'da 65 yaş üstü hareketliliği. Beykoz anadolu hisarı'nda ormanlık alanda saat 16:30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın söndürme helikopteri çalışmalara havadan katıldı. Açıklamada bugün saat 13.04'te beykoz tokatköy yuşa tepesi civarındaki ormanlık alanda yangın. İtfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. En son beykozda yangın haber ve önemli beykozda yangın gelişmeleri. İstanbul beykoz yalıköy'de, eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı. Beykoz'da anadolu hisarı'nda ormanlık alanda yangın çıktı. Beykoz'da eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı. Beykoz'da yangın alarmı i̇stanbul beykoz'da bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı. Çubuklu mahallesi boğaziçi caddesi üzerindeki 7 katlı iş merkezinin bodrum katında bulunan kazan dairesinde. Beykoz'da bir iş merkezinin kazan dairesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. İstanbul beykoz'da bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı.